Brancheopleiding boomkwekerij start in regio Horst a/d Maas

vrijdag 24 februari, 2023

De Talentboom Brancheopleiding Boomkwekerij gaat op 23 maart starten in regio Horst a/d Maas, bij Yuverta op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Arno Engels

Scholingsconsulent Mariëlle Gooijaers lichtte de brancheopleiding donderdagavond 23 februari toe op de jaarvergadering van Boomteeltstudieclub Horst a/d Maas in Grubbenvorst. De opleiding is bedoeld voor zij-instromers en voor medewerkers die willen doorgroeien in de sector bomen, vaste planten en zomerbloemen.

De opleiding is een combinatie van theorie en praktijk. Meerdere leden van Boomteeltstudieclub Horst a/d Maas willen hun bedrijf beschikbaar stellen voor een praktijkles. Lees bij Yuverta LLO meer informatie en aanmelden voor de brancheopleiding (met Colland Subsidie) in Horst a/d Maas.

De brancheopleiding start een dag eerder, op 22 maart, in regio West-Brabant bij Curio Breda. In regio Boskoop zijn onlangs de eerste diploma’s uitgereikt.

De Talentboom Brancheopleiding is een initiatief van de werkgeverscommissie van de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, Koninklijke Anthos, FNV Agrarisch Groen, CNV Vakmensen in samenwerking met het bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen Yuverta, Curio en Zone.college.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement