Jan Dekker nieuw bestuurslid van de Cultuurgroep Laan-, Bos- en Parkbomen

vrijdag 13 september, 2019

Den Bosch 10 september 2019

De Cultuurgroep  Laan-, Bos- en Parkbomen heette in haar vergadering van 10 september jl. Jan Dekker van Crum Boomkwekerij uit Dodewaard welkom als nieuw bestuurslid. De cultuurgroep is blij met en vertegenwoordiging vanuit het boomteeltgebied Tree Centre Opheusden. Doordat enkele bestuursleden na een lange bestuursfunctie gestopt waren in het bestuur ontstonden er twee vacatures. Een hiervan is met de komst van Jan Dekker ingevuld. De tweede vacature wordt later ingevuld.

Tijdens de cultuurgroep vergadering van afgelopen dinsdag 10 september zijn diverse onderwerpen besproken. Een punt waar u binnenkomrt meer over hoort is de Boom van het jaar 2020. Op 18 december 2019 a.s. vindt de jaarlijkse Kennis- en Innovatiedag van de vakgroep plaats. Deze dag vindt net zoals afgelopen jaar plaats op veiling Plantion te Ede.  ER wordt momenteel volop aan het programma gewerkt, zodat het weer een interessanten, leerzame dag wordt, waarbij  meer tijd ingeruimd wordt om contacten te leggen met collega kwekers.

Tijdens deze dag zal de cultuurgroep  Laan- Bos-en Parkbomen haar jaarvergadering houden, samen met de cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen.

U kunt 18 december alvast reserveren in uw agenda.

Op deze dag vinden tevens de verkiezingen van de Boom van het jaar 2020 plaats. Binnenkort wordt u geinformeerd over het thema en kunt u bomen voorstellen voor de Boom van het jaar 2020.

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement