Webinar over geïntegreerde onkruidbeheersing

donderdag 23 februari, 2023

Wat kunt u in uw teeltsysteem veranderen om onkruid zo duurzaam mogelijk te bestrijden? Hoe koppelt u de voordelen van chemische en mechanische bestrijding in een geïntegreerde aanpak? Woensdagavond 1 maart geven experts antwoord in een webinar.

Het webinar ‘Geïntegreerde onkruidbeheersing’ is woensdag 1 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur. In dit uur komen de volgende experts aan het woord onder leiding van Peter Knippels, LTO-themaspecialist Gezonde Planten:

  • Timo Sprangers, onderzoeker gewasbescherming bij Wageningen UR;
  • Luuk Heling, teeltadviseur bij HLB;
  • Sjef van der Heijden, specialist onkruidbeheersing/techniek bij IRS-Cosun.

De experts zijn allen lid van het expertteam Geïntegreerde onkruidbeheersing dat onlangs bij IRS-Cosun was om onder andere de robot FarmDroid te bekijken.

Klik hier om u aan te melden voor het webinar. Kunt u het niet bijwonen, meld u dan toch aan, want na afloop ontvangt u een terugkijk-link.

Webinarreeks geïntegreerde gewasbescherming

Het webinar is het tweede in een reeks over geïntegreerde gewasbescherming, georganiseerd vanuit het praktijkprogramma ‘Weerbaarheid in de praktijk’.

Het eerste webinar vond 8 februari plaats over integrale aanpak van gewasbescherming, kijk het hier terug.

Het derde en laatste webinar vindt woensdagavond 22 maart plaats: ‘Rol van biocontrol en biostimulanten binnen weerbare teeltsystemen’.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement