Open Kwekerijdag Fietstocht door Greenport Boskoop

donderdag 10 juni, 2021

De jaarlijkse Open Kwekerijdag in Greenport Boskoop gaat zaterdag 19 juni door in een bijzondere uitvoering: een fietstocht langs en over liefst 21 verschillende boomkwekerijen in Boskoop, Hazerswoude en Reeuwijk.

Foto: PR Open Kwekerijdag

 

Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop heeft op het laatste moment toch nog groen licht gekregen om een coronaproof-editie van de Open Kwekerijdag te organiseren. Voorzitter Linda Hoogendoorn is er blij mee. „Het blijft een mooi evenement, zeker ook de manier waarop het dit jaar plaatsvindt. Het is echt een mooi en sportief uitje voor het hele gezin.”

De Open Kwekerijdag Fietstocht vindt plaats op zaterdag 19 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. De tocht voert langs en over 21 bedrijven die een mooi totaalbeeld geven van de sector: vollegrondsteelt, pot- en containerteelt, gespecialiseerde teelten en kraamkamers van de boomkwekerij.

Er is geen vaste start, finish of uitgezette route. Fietsers kunnen zelf een route uitstippelen aan de hand van een speciale Open Kwekerijdag fietsroutekaart. Op bedrijven kan men extra informatie verkrijgen middels het scannen van een speciale QR-code.

Meer nieuws

© 2021 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement