Uit de bestuursvergadering cultuurgroep Vaste Planten

vrijdag 27 november, 2020

Het bestuur van cultuurgroep Vaste Planten vergaderde donderdag 19 november digitaal. Tijdens deze vergadering zijn diverse onderwerpen aan de orde gekomen. Met dit bericht in de nieuwsbrief willen we u hierover informeren met de volgende onderwerpen:

Algemene Ledenvergadering (ALV):

Studiegroep voor jonge ondernemers:

Studiegroepen ‘Sortiment’ en ‘Duurzaamheid’

Stibosplein

Floriade

Activiteiten 2021

.

Algemene Ledenvergadering (ALV):

Normaal gesproken vindt de ALV plaats voorafgaand en op dezelfde dag als de Kennis- en Netwerkdag, die zoals de laatste jaren in december plaats vond. Door de Corona is de Kennis- en Netwerkdag digitaal op 16 december a.s. en die staat ook voor een groot deel in het teken van het afscheid van Henk Raaijmakers als voorzitter van de Vakgroep. Hij wordt opgevolgd voor een vaste planten kweker, namelijk de voorzitter van de cultuurgroep Vaste Planten, Aad Vollebregt.

De cultuurgroep heeft 19 november besloten om de ALV niet in december te houden maar een stuk vooruit te schuiven naar ergens in mei of juni 2021 en dat te combineren met een bedrijfsexcursie. Een voorwaarde is dat de coronarichtlijnen dit wel toelaten.

Studiegroep voor jonge ondernemers:

Jong talent is ontzettend belangrijk voor de vaste planten kwekers. Daarom wil de cultuurgroep een studiegroep gaan opzetten voor jongere mensen die werkzaam zijn, of mogelijk al (mede) eigenaar zijn of worden van een vaste plantenkwekerij. De cultuurgroep denkt dan aan een leeftijd tot en met 35 jaar. De onderwerpen die aan de orde komen zijn helemaal afhankelijk van wat de deelnemers willen. Bedrijfsbezoeken, leren van elkaar en je verder ontwikkelen zijn belangrijke doelen van de studiegroep. De onderwerpen kunnen zeer divers zijn, van teelt, arbeid, afzet, GBM, bemesting etc. etc..

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar gerrit@spam-protectltobomen.nl en geef aan dat je betrokken wilt worden bij de studiegroep voor jongeren.

Studiegroepen ‘Sortiment’ en ‘Duurzaamheid’

Deze studiegroepen zijn al diverse jaren actief,

Om alle berichten te zien klikt u HIER

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement