Cultuurgroep Laan-, Bos- en Parkbomen zoekt enkele bestuursleden

donderdag 15 maart, 2018 -  Gerrit Peeters
De cultuurgroep zorgt voor o.a. de verbinding tussen de leden van de Laan-, Bos- en Parkbomen kwekers en tussen de LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten. Hiervoor krijgt de cultuurgroep van de leden informatie over knelpunten en problemen waar de kwekers mee te maken hebben, maar ook kansen voor de sector worden hier zeker niet in vergeten.

De cultuurgroep vergadert afhankelijk van de behoefte enkele keren per jaar, waarin de actuele zaken van de leden besproken worden. Men kijkt naar een mogelijke aanpak en/of sluit dit kort met de LTO vakgroep Bomen en Vaste Planten, en/of met de landelijk portefeuillehouder. Verder organiseert de cultuurgroep ledenactiviteiten en een keer per jaar vindt een algemene ledenvergadering plaats, die vaak op dezelfde dag als de LTO Boomkwekersdag gehouden wordt.

Een andere taak van de cultuurgroep is om informatie en oplossingen vanuit LTO Nederland of vanuit de LTO vakgroep terug te koppelen naar de leden.

Als bestuurslid van de cultuurgroep heeft u bovendien het grote voordeel dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, hetgeen door veel bestuursleden als zeer positief wordt gezien. Jonge bestuurders geven bovendien aan dat een bestuursfunctie, die naar rato beperkt tijd kost, bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling.

Heeft u interesse in een bestuursfunctie, of wilt u meer weten over wat het inhoudt, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter Jan van Leeuwen, tel: 06 24534232, of janvanleeuwen54@spam-protectgmail.com

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement