Webinar personeelsbinding: zó doet u dat

vrijdag 03 december, 2021

Wat doen Kwekerij Heutinck, Lakei Boomkwekerijen en Van den Berk Boomkwekerijen om goede medewerkers te behouden? Hun acties en ervaringen komen aan bod op een webinar voor de sector bomen, vaste planten en zomerbloemen op woensdagavond 8 december.

Het webinar, georganiseerd door de LTO Vakgroep, vindt woensdag 8 december plaats van 19.30 tot 20.30 uur. In dit uurtje komen video-bijdragen vanuit het veld aan bod: specifiek Hans van de Laak (Lakei Boomkwekerijen, Lottum) en Dennis Smarius (Van den Berk Boomkwekerijen, Sint-Oedenrode) vertellen wat hun bedrijven doen aan personeelsbinding. Bijvoorbeeld jubilerende medewerkers in het zonnetje zetten, of medewerkers uitdagen mee te denken in de bedrijfsvoering.

Daarnaast komt Matthijs Kondring (Kwekerij Heutinck, Borculo) aan het woord over zijn ervaringen in de praktijk. Twee andere experts geven bovendien praktische tips en adviezen om goed personeel aan te trekken en binnenboord te houden: Ria Wilzing (specialist werkgeverszaken LTO Noord) en Robert Soesman (scholingsconsulent Talentboom).

’Sluit de achterdeur en voorkom uitstroming van medewerkers’: hierover gaat het allemaal op het webinar. Het staat onder leiding van Arno Engels.

Klik HIER om u alvast aan te melden.

Meer nieuws

© 2022 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement