Vakgroep houdt 16 december Relatiedag

vrijdag 29 oktober, 2021

De LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen organiseert donderdag 16 december in Den Bosch, voor alle LTO-kwekers en genodigden, de Relatiedag 2021.

Traditiegetrouw houdt de LTO Vakgroep ieder jaar medio december een landelijke kennis- en netwerkdag: om in onze sector terug te kijken op het afgelopen jaar, vooruit te blikken naar het nieuwe jaar en om te netwerken. Door corona kon de dag vorig jaar niet doorgaan, maar zoals het er nu naar uitziet, kan het dit jaar wel.

We noemen het Relatiedag, omdat het lang geleden is dat we elkaar fysiek hebben gezien. Relaties in onze sector zijn van wezenlijk belang; onze vakgroep en cultuurgroepen vormen tenslotte een hecht netwerk van ondernemers die kweken voor een groene en gezonde leef- en werkomgeving in binnen- en buitenland.

Voormannen LTO en ENA op programma

De Relatiedag 2021 zal donderdag 16 december, vanaf 15.00 uur tot in de avond, plaatsvinden in het ZLTO-gebouw in Den Bosch. Zet het alvast in uw agenda, binnenkort ontvangt u nog een uitnodiging met het programma en een aanmeldlink.

Op het programma staat in elk geval het afscheid van Henk Raaijmakers als vakgroepvoorzitter, dat (wederom) door corona een jaar geleden niet kon doorgaan. Henk zal ook spreken in zijn nieuwe functie als president van de European Nurserystock Association.

Daarnaast zal de voorzitter van LTO Nederland, Sjaak van der Tak, op onze Relatiedag spreken over de landelijke belangenbehartiging, zijn visie op de boomkwekerij en de samenwerking met andere deelsectoren/vakgroepen.

Ook zal er speciale aandacht zijn voor fytosanitaire zaken, bedreigingen maar ook kansen voor onze sector. En uiteraard, er zal op onze Relatiedag volop gelegenheid zijn om elkaar weer eens in het echt te zien, bij te praten of nieuwe contacten te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot ziens op 16 december in Den Bosch!

Aad Vollebregt

Voorzitter LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement