Wel of geen PAWW? Laat werknemers enquête invullen!

vrijdag 27 mei, 2022

De LTO Vakgroep heeft steeds gepleit voor afschaffing van de PAWW-regeling. Met de vakbonden is overeengekomen een enquête onder de werknemers te houden.

Bij deze roepen we alle werkgevers op om onderstaand bericht onder de werknemers te verspreiden en op te roepen tot deelname. Dit is de enige weg voor wel/geen PAWW voor de toekomst. Op de site van de Werkgeverslijn is meer info te vinden.

De PAWW-regeling (Private Aanvulling WW en WGA) is voor werknemers die werkloos of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken. De regeling heeft een looptijd van vijf jaar; deze loopt in oktober 2022 af. De werknemers in de cao’s Open Teelten, Productiegerichte Dierhouderij en Groothandel Bloembollen mogen hun mening geven over het verlengen van de PAWW. Hiervoor is in vier talen een enquête opgesteld.

Invullen op eigen telefoon of computer

Werknemers kunnen de enquête het best op hun eigen telefoon, tablet of pc/laptop invullen, anders ziet het ontvangstadres dezelfde IP-nummers.

Na een korte uitleg over de PAWW, beantwoorden werknemers de vraag of zij verlenging willen of niet. Goed om te weten: de vertalingen zijn alleen bedoeld om werknemers die de taal niet (voldoende) machtig zijn, te helpen. De reacties van de vier talen komen terecht in één bestand.

Klik op onderstaande links om de enquête in te vullen in het:

Nederlands

Pools

Roemeens

Engels

Reageer uiterlijk 6 juni

De enquête sluit op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) om 24.00 uur. Over de uitkomsten zullen we u natuurlijk nader informeren. Deel deze enquêtes met uw werknemers!

Meer nieuws

© 2022 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement