Ondersteun jongerendag en maak uw vacatures, producten of diensten bekend

dinsdag 20 juli, 2021

Kwekers kunnen hun vacatures en/of stageplaatsen bekendmaken op de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij. Ook toeleveranciers kunnen exposure krijgen op het evenement en direct in contact komen met belangstellende jongeren.

Het evenement dat de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen op donderdag 26 augustus bij De Buurte Kwekerijen organiseert, is een uitgelezen kans om vacatures en/of stageplaatsen bekend te maken onder jongeren die misschien nog zoekende zijn, en al dan niet voor hun opleiding nog een werk- en leerervaringsplek nodig hebben.

Speciale vacaturekraam

Op de jongerendag zal een speciale vacaturekraam aanwezig zijn. Kwekers kunnen hier hun vacatures en/of stageplaatsen in printvorm neerleggen voor de aanwezige jongeren op het evenement. Om deze dag financiëel mogelijk te maken, vragen we u voor deelname aan de vacaturekraam een sponsorbedrag van €250 (exclusief btw).

Na aanmelding via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl en na betaling van het sponsorbedrag (hierover ontvangt u nog verdere informatie na aanmelding) kunt u deelnemen aan de vacaturekraam.

Speciale scholingskraam

Daarnaast zal op de jongerendag een speciale scholingskraam aanwezig zijn. Onder de vlag van Talentboom kunnen onderwijsinstellingen en andere organisaties brochures/folders over hun specifieke opleidingen en/of cursussen presenteren en promoten.

Sponsoring mogelijk door toeleveranciers

Ook toeleveranciers kunnen de jongerendag ondersteunen. Tegen betaling van €500 (exclusief btw) kan een toeleverancier een brochure/folder aanleveren voor in een promotietasje dat aan de jongeren zal worden uitgereikt. Daarnaast kan een toeleverancier voor dit sponsorbedrag een banner of vlag tonen op het evenement. Ook aanmelding voor dit is mogelijk via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl.

Ook aparte kraam mogelijk

Bedrijven of organisaties kunnen op de jongerendag ook nog over een aparte kraam voor hun eigen producten of diensten beschikken, die bemand kan worden. Zodoende kunt u direct in contact komen met belangstellende jongeren en het levert u nog meer exposure op. Dit is mogelijk tegen betaling van €750 (exclusief btw) en wederom aan te vragen via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl.

Alle sponsoren van de jongerendag zullen zichtbaar worden gemaakt, zoals vermelding op een speciale informatiebrochure voor de deelnemende jongeren.

Jongeren (tot 35 jaar) kunnen zich aanmelden voor de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij via DEZE LINK. Dezelfde link staat ook op de speciale promotiefolder die u HIER kunt downloaden.

 

Meer nieuws

© 2022 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement