Ledenzorg tijdens coronacrisis: wat kunnen we voor u doen?

vrijdag 03 april, 2020

Hart luchten en zorgen delen
Het coronavirus heeft voor boeren en tuinders niet alleen bedrijfsmatige en financiële gevolgen, maar kan ook binnen de privé-situatie of mentaal een enorme impact hebben. Ook voor die signalen willen we er als LTO voor onze leden zijn. Daarom hebben LTO Noord, ZLTO, LLTB in afstemming met o.a. POV steun op touw gezet voor leden die op persoonlijk vlak in de knel komen. Heeft u behoefte aan een gesprek om uw hart te luchten of zorgen te delen? Schroom niet om hulp te vragen.

LTO Noord
Het informatiecentrum is in het LTO Noord-werkgebied het eerste aanspreekpunt voor leden. Zij bieden een luisterend oor, professioneel advies en verwijzen desgewenst door naar specialisten. LTO Noord werkt hierbij samen met diverse onafhankelijke coaches, Agrozorgwijzer, Zorg om Boer en tuinder en met de professionals van het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren. Het informatiecentrum is bereikbaar via 088- 888 66 66 (kies optie 2) van ma t/m vr 08:30 – 16:30 uur. Ook is er de mogelijkheid online een reactieformulier in te vullen waarop een lid kan aangeven teruggebeld te willen worden.

ZLTO
Voor een vertrouwelijk gesprek over sociaal-emotionele of psychische problematiek, kunt u bij ZLTO terecht bij de Infolijn of bij een sociaal werker. Willem Leys is actief in Zeeland en West Brabant; Adri van de Plas in Midden en Oost Brabant en Zuid Gelderland. Zij helpen u graag verder in alle vertrouwen en privacy, ook anoniem als dat nodig is.

ZLTO Infolijn: 073-217 33 33 / info@spam-protectzlto.nl
Willem Leys: 06 295 202 42 / willem.leys@spam-protectzlto.nl
Adri van der Plas: 06 212 124 47 / adri.van.de.plas@spam-protectzlto.nl

 LLTB
LLTB Ledenzorg biedt een luisterend oor voor leden. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld. Daarnaast wordt geprobeerd de beller de weg te wijzen in het vinden van een oplossing. U kunt bij Ledenzorg terecht voor psychische en sociaal-emotionele vragen, maar ook voor bedrijfseconomische vraagstukken of financiële problemen. Neem hiervoor contact op met Geert van Kempen: 06-13 60 67 16 / gvkempen@spam-protectlltb.nl

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement