Doe mee aan Colland Arbeidsmarktonderzoek

dinsdag 09 april, 2024

Wil je jouw bedrijf én de sector sterker maken? Doe dan mee aan het Colland Arbeidsmarktonderzoek 2024.

In onze sector zijn we allemaal op zoek naar de juiste werknemers. Maar dat is geen gemakkelijke opgave. Daarom zet Colland Arbeidsmarkt zich samen met de werkgevers- en werknemersorganisaties actief in voor een doeltreffende aanpak van uitdagingen in onze sector.

Het marktonderzoek is van grote waarde om te weten: wat er speelt op het gebied van vacatures, personeelsverloop en opleidingsbehoeften. Tot en met eind april worden bedrijven benaderd via e-mail, brief en/of telefonisch door gecertificeerde onderzoeksbureaus DESAN en ABF Research.

Word je hiervoor benaderd? Doe dan mee en deel jouw waardevolle input. Het kost slechts 15 minuten van je tijd. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe beter we jouw bedrijf en de sector verder kunnen helpen.

De resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt tot sectortotalen en gemiddelden, en beschikbaar gesteld op de site van Colland. Jouw bedrijfsgegevens worden nooit met anderen gedeeld.

Inhoudelijke vragen over het onderzoek? Neem contact op met Jeroen Verweij via  jeroen.verweij@spam-protectactor.nl of (088) 3292030.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement