Banners van cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen trekken veel bekijks vanuit burger en soms van potentiële klanten.

donderdag 05 november, 2020

Eind 2019 heeft de cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen een banner ontwikkeld die in de vorm van een spandoek bij de percelen van de betreffende kweker geplaatst kunnen worden. Tijdens de kennis- en netwerkdag van 18 december 2019 werd deze banner gepresenteerd en konden geïnteresseerde kwekers deze voor een aantrekkelijke kostprijs bestellen.

Een aantal kwekers heeft deze banner besteld en geplaatst.

Nu, bijna een jaar later, heeft de cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen bekeken wat de ervaringen zijn bij kwekers die deze banner geplaatst hebben.

Het blijkt dat de geplaatste banners boven verwachting veel aandacht trekken bij met name burgers en soms (potentiële) klanten. Auto’s stoppen om goed naar de banner te kijken en ook veel fietsers stappen af om goed naar de banner te kijken. Mensen zijn positief over wat een perceel bos- en haagplantsoen voor effect heeft.

Naast de reclame die je voor je eigen bedrijf maakt, wordt hiermee veel Goodwill gekweekt bij burgers, politiek en de samenleving.

Vanwege dit succes heeft de cultuurgroep besloten deze actie nogmaals in te zetten. Leden kunnen tegen een aantrekkelijk vergoeding een of meerdere banners bestellen en aanschaffen waarbij men zelf een eigen logo, bedrijfsnaam of pakkende tekst kan kiezen. Hiermee wordt het publiek en samenleving geïnformeerd over de positieve uitwerking dat ons product heeft.

Op de foto ziet u een willekeurig voorbeeld van een banner.

 

Wilt u een of meerdere banners bestellen of wilt u meer informatie, stuur dan een mailtje naar gerrit@spam-protectltobomen.nl of telefonisch: 06-25120007

Meer nieuws

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement