Frans Geijs nieuwe CEMP-coördinator

vrijdag 26 april, 2024

Frans Geijs is per 1 mei de nieuwe Coördinator Effectief Middelen Pakket (CEMP) voor de boomkwekerijsector. Hij volgt Peter van ’t Westeinde op die dit werk de afgelopen jaren heeft gedaan voor de CEMP Coöperatie.

Peter is sinds begin dit jaar regiocoördinator Brabant/Zeeland voor Glastuinbouw Nederland. Deze functie kon hij niet meer combineren met zijn werk als CEMP wat hij sinds 2015 deed (naast zijn boomkwekerij en fruitbedrijf en andere werkzaamheden voor LTO).

Betrokkenheid en uitgebreid netwerk

Frans is reeds werkzaam bij ZLTO als beleidsspecialist Gezonde Planten, coördinator van de ondernemersgroepen Boomteelt en onder andere betrokken bij de Midden-Brabantse innovatiekring rond weerbaar telen. Daarnaast zal Frans dus het werk voor de CEMP Coöperatie Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen gaan doen.

Voorheen was Frans verantwoordelijk voor de teelt bij een internationaal tuinbouwbedrijf. Hij beschikt over een uitgebreid netwerk in de wereld van gewasbescherming.

In de CEMP Coöperatie werken Tree Centre Opheusden, Greenport Boskoop, Treeport Zundert, Boomteeltstudieclub Horst aan de Maas, en de vakgroep LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen samen aan het realiseren van een effectief middelenpakket: bestaande uit biostimulanten, groene middelen en chemische gewasbeschermingsmiddelen voor een duurzame gewasbescherming in de sector Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Arno Engels

Meer nieuws

Kom op de Kwekerij in TCO-gebied

Pioenenbijeenkomst 2 mei in Espel

10 tips voor emissiereductie

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement