Cursus Vaste Plantenteelt start 24 oktober 2019.

vrijdag 04 oktober, 2019

Ook dit jaar willen we een cursus vaste plantenteelt organiseren. Omdat we deze cursus vaak in het midden/noorden geven willen we deze nu ook in het oosten geven en wel bij Kwekerij Heutinck in Borculo.  Daarnaast geven we deze cursus ook weer in Boskoop bij voldoende deelname (hierover zal binnenkort meer gepubliceerd worden). De eerste cursusmiddag is op 24 oktober 2019.

De cursus bestaat uit 5 donderdagmiddagen en wel op 24 okt., 7 nov., 14 nov., 21 nov. En 28 nov. Allen starten dan om 13.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Dit jaar zal dan deel 1 gegeven worden en volgend jaar deel 2.
Deze cursus probeert zo praktijk gericht mogelijk, alle aspecten van de vaste plantenteelt te behandelen, zowel teelttechnisch als ook de handelstechnische kant. Een belangrijk onderdeel vormt ook de achtergrond van de vaste plantenteelt, zoals rustmechanisme, bewaring, bemesting, maar ook sortiment en herkennen ziekten en plagen.

De cursus vaste plantenteelt wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de cultuurgroep Vaste planten van de Vakgroep Bomen, Vasteplanten en Zomerbloemen van LTO Nederland.

Kijk voor meer info en voor aanmelding op: www,groeibalans.nl > GroeiBalans Teelt & Onderzoek > Cursussen > Cursus vaste planten

Meer nieuws

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement