Video: Succesvolle jongerendag in Zundert

vrijdag 26 augustus, 2022

De Landelijke Jongerendag Boomkwekerij in Zundert was een groot succes, met tegen de 160 deelnemende jongeren uit het hele land!

Arno Engels

Daarmee was de tweede editie van het evenement, bij Roelands Boomkwekerijen en Boomkwekerij Verpaalen in Zundert, nog drukker dan de eerste succesvolle editie bij De Buurte in Oene.

De jongeren volgden een programma langs verschillende thema's in de boomkwekerij: ondernemerschap, bedrijfsovername, innovaties containerteelt, slim watergeven, innovatieve onkruidbeheersing en robotisering, en export en fytosanitaire keuringen. Daarnaast presenteerden toeleverende bedrijven en organisaties hun nieuwste producten en diensten op een infomarkt. Er was aandacht voor scholing en ontwikkeling, en het geheel werd afgesloten met een barbecue, napraten en netwerken.

Klik op bovenstaande foto om een video met impressies van de jongerendag te zien.

Het evenement was georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement