Uitnodiging nieuwe voorzitter

woensdag 28 februari, 2024

Beste leden van LTO, LTO Noord, LLTB en ZLTO. Komende tijd bezoek ik bedrijven in onze sector. Met wie mag ik sparren over ons vak en de landelijke belangenbehartiging door LTO?

Inmiddels mag ik een maand voorzitter zijn van de landelijke vakgroep, LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Daar ben ik trots op. Er is veel werk aan de winkel voor onze sector; er komen immers zoveel zaken op ons pad die onze ondernemingen raken.

De komende tijd wil ik graag een aantal bedrijven bezoeken verspreid in Nederland: in de boomkwekerijregio’s Boskoop, Midden-Brabant Zundert, Horst a/d Maas en mijn ‘eigen’ Opheusden. In vaste planten- en zomerbloemenregio’s zoals Duin- en Bollenstreek. En natuurlijk buiten die regio’s; in de gebieden waar onze Kring Midden en Oost, alsmede Kring Noord actief is.

Graag wil ik dan met u kennismaken en sparren over wat u bezig houdt, voor welke uitdagingen u als ondernemer staat, en vooral: hoe de landelijke belangenbehartiging door onze vakgroep en LTO Nederland u verder kan helpen, wat wij kunnen verbeteren.

Wie heeft hier behoefte aan? Laat het me weten!

Hartelijke groet,

Erik Stuurbrink

Voorzitter LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

(06) 20 54 45 02

vzbvpz@spam-protectlto.nl

estuurbrink@spam-protectlto.nl

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement