Rowy en Hein verwelkomen 150 jongeren

vrijdag 19 augustus, 2022

Rowy Roelands en Hein Verpaalen zullen komende vrijdag liefst 150 jongeren verwelkomen op hun bedrijven, voor deelname aan de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij 2022 in Zundert.

Arno Engels

De tweede editie van de jongerendag vindt vrijdag 26 augustus plaats op de aangrenzende terreinen van Roelands Boomkwekerijen en Boomkwekerij Verpaalen. Rowy en Hein hebben samen met Roy Doomen (Van Oers Agro) en Glenn van Dijck (Boomkwekerij E. van Dijck) het programma opgezet.

Liefst 150 jongeren uit de landelijke boomkwekerij hebben zich aangemeld voor deelname, welgeteld enkelen meer dan vorig jaar op de eerste jongerendag bij De Buurte in Oene. „Nou prima toch!”, reageren Rowy en Hein, en ze hebben er weer veel zin in. Er zullen ook nog enkele jongeren uit de Vlaamse en Duitse boomkwekerij te gast zijn.

De jongerendag in Zundert wordt georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement