Onderzoek naar oplossingen personeelstekort

woensdag 03 april, 2024

Welke maatregelen neemt u om vacatures in te vullen? Welke obstakels ervaart u hierbij? Doe mee aan een onderzoek dat beleid helpt beter aan te sluiten op de praktijk.

LTO Nederland voert het onderzoek uit in samenwerking met SEO Economisch Onderzoek, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Deelname is strikt vertrouwelijk. De resultaten worden geanonimiseerd, zodat in de rapportage niets herleidbaar is naar u of uw bedrijf.

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst. Welke rol speelt bijvoorbeeld scholing en ontwikkeling, arbeidsmigratie en technologisering van arbeid? Waar liggen kansen en wat zijn bedreigingen? Invullen (klik hier) kost een kwartiertje, laat het bij voorkeur door iemand doen met zicht op het HR- beleid van uw bedrijf.

Na deelname ontvangt u een samenvatting van de onderzoeksresultaten specifiek voor uw sector. Hierin zijn concrete best practices opgenomen voor het invullen van vacatures, afkomstig van andere werkgevers binnen uw sector.

Met de verkregen inzichten helpt LTO beleidsmakers en politici bij het ontwikkelen van beleid dat beter aansluit bij de praktijk.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met SEO Economisch Onderzoek via arbeidsmarktkrapte@spam-protectseo.nl.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement