In memoriam Peter Heutinck

vrijdag 01 december, 2023

We ontvingen het droevige bericht dat afgelopen donderdagmorgen 30 november Peter Heutinck is overleden.

Peter was al geruime tijd ziek, maar de laatste dagen ging Peter hard achteruit en is in het bijzijn van zijn gezin overleden.

Wij herinneren Peter als een inspirerende persoonlijkheid. Dit werd al duidelijk tijdens de opbouw van Vaste plantenkwekerij Heutinck.

Gedurende zijn lange periode als bestuurslid van de LTO cultuurgroep Vaste Planten hebben we deze inspirerende persoonlijkheid bij hem kunnen waarnemen. Bij al zijn activiteiten straalde hij een enorme positiviteit uit en wist hij mensen te inspireren. Peter heeft veel werk verricht op de Floriade in Almere om de vaste plantensector op de kaart te zetten. Ook was hij de drijvende kracht achter de studiegroep 'sortiment vaste planten', waar hij altijd veel goede ideeën had voor excursies en onderwerpen.

Op de bestuursvergadering van 28 september 2023 werd Peter Heutinck geprezen voor zijn grote inzet voor de cultuurgroep Vaste Planten met het zilveren speldje van de vakgroep. We zullen Peter enorm missen en koesteren de herinnering aan zijn waardevolle bijdrage aan onze cultuurgroep en vakgroep.

Meer nieuws

Uitnodiging nieuwe voorzitter

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement