Ga mee op studiereis naar Tsjechië

donderdag 25 mei, 2023

De LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen organiseert van 23 t/m 28 augustus een studiereis naar Tsjechië. Met toonaangevende Tsjechische boomkwekerijen op het programma.

De studiereis is niet alleen interessant voor bos- en haagplantsoenkwekers, maar ook voor kwekers van bijvoorbeeld laan- en sierbomen. Verschillende Tsjechische boomkwekerijen, van zaailingen in pluggen en staatsbedrijven voor de bosbouw, tot siergewassen, willen hun Nederlandse vakgenoten graag ontvangen.

Bedrijfsbezoeken, cultuur en gezelligheid

Op basis van het reisgezelschap worden de te bezoeken bedrijven geselecteerd, zodat het interessant is voor iedereen. Naast bedrijfsbezoeken zal er tijdens deze studiereis voldoende aandacht zijn voor cultuur en gezelligheid. Samen met collega’s op stap in diverse delen van Tsjechië, niet alleen Praag en omgeving.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze studiereis. Partners en bijvoorbeeld medewerkers van uw bedrijf zijn uiteraard ook welkom.

Kosten en aanmelden

De totale kosten voor de studiereis zullen bekend worden zodra het programma concreter is. Inclusief vervoer vanuit Nederland per luxe touringcar, hotelovernachtingen, maaltijden, uitstapjes, presentjes enzovoort.

Het is een studiereis, dus de kosten onder normale omstandigheden zijn bedrijfskosten. Uw accountant kan u hierover meer informeren.

Deze interessante en vooral ook gezellige studiereis wilt u niet missen! Wilt u ook meegaan? Er is nog een aantal plaatsen vrij in de bus. Meld u snel aan via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl, geef de namen van de deelnemer(s) op. En doe alvast een aanbetaling van €150,- per persoon aan:

Stichting Projectbureau Boomkwekerij

Stoldonk 3 6641 LR  BEUNINGEN

Banknummer: NL72RABO 0395213231

(SPB verzorgt projecten en site voor onze vakgroep en cultuurgroepen)

We houden u op de hoogte van de voortgang van de studiereis.

Bart Faassen

Organisator/LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement