Cursus Vaste Plantenteelt in Boskoop

woensdag 22 november, 2023

Eind november start in Boskoop weer de praktijkgerichte cursus Vaste Plantenteelt. Bedoeld voor iedereen met een flinke belangstelling voor vaste planten.

De cursus zal wederom worden gegeven door René van Gastel (GroeiBalans) in Boskoop en gaat door bij voldoende deelname. De cursus bestaat uit 13 opeenvolgende dag- of avond delen gevolgd door een examenavond. Bij de cursus horen twee excursies. De eerste cursusdag is gepland eind november.

In de cursus worden alle aspecten van de vaste plantenteelt zo praktijkgericht mogelijk behandeld. Belangrijke teelttechnische onderdelen vormen de achtergronden van de teelt, zoals rustmechanisme, bewaring, bemesting, maar ook sortiment en herkennen van ziekten en plagen. Daarnaast komen belangrijke handelstechnische onderdelen aan bod; niet alleen de afzet en handel in vaste planten, maar ook het belang van een goede naamgeving in de keten.

De cursus Vaste Plantenteelt wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de LTO Cultuurgroep Vaste Planten. Lees bij GroeiBalans meer info. Of stuur een mail naar René van Gastel: renevg@spam-protectgroeibalans.nl.

Meer nieuws

Uitnodiging nieuwe voorzitter

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement