Bent u zich bewust van de gevolgen van een uitbraak van Xylella fastidiosa?

vrijdag 12 mei, 2017 -  Caroline Janssen-Michels
Weet u wat de gevolgen zijn als op uw bedrijf, of bij een buurman, of een kweker 9,5 km van uw bedrijf vandaan, Xylella fastidiosa uitbreekt? Caroline Janssen-Michels heeft als LTO bestuurder een enquête ontwikkeld om kwekers die deze enquête invullen, bewuster te maken van de gevolgen van een uitbraak van Xylella.

Mijn naam is Caroline Janssen-Michels, ik ben 30 jaar oud en getrouwd met Barry. Samen hebben we twee meiden van 2 jaar oud en 6 maanden oud.

Thuis werk ik met veel plezier en gedrevenheid op ons familiebedrijf Michels-Classens (boomkwekerij en varkenshouderij). Hierbij zit mijn passie bij de bomen.

Naast de bezigheden op het bedrijf en de kinderen ben ik actief als bestuurslid van de technisch commissie van Groenkeur, technische commissie KV Oranje-Wit en van LLTB vakgroep Boom- en vaste plantenteelt. Via deze laatste vakgroep volg ik een studieprogramma (LTO Talentenprogramma), waarbij ik onderstaande opdracht uitvoer voor LTO.

Omdat mijn hart in de bomen ligt en ik vanuit de varkenssector weet wat bepaalde ziektes kunnen veroorzaken, vind ik het van essentieel belang dat vakgenoten op de hoogte zijn van de consequenties van de ziekte Xylella fastidiosa.

Met dit kleine onderzoek willen wij achterhalen hoe wij de kwekers bewuster kunnen maken van het probleem.

Door het maken van deze enquête brengen wij u op de hoogte van deze ziekte. Bent u zich ervan bewust of uw omgeving hier ook kennis van heeft en wat de consequenties voor uw hele omgeving kunnen zijn?

De enquête bestaat uit 10 meerkeuze vragen en neemt 5 minuten in beslag.

We hopen met deze enquête meer informatie binnen te halen en natuurlijk u als kweker te informeren en aan het denken te zetten.
Via volgende link kunt u de enquête gemakkelijk en snel invullen. http://bit.ly/onderzoek-xylella

We hopen dat u deze enquête voor 30 mei wilt invullen, alvast bedankt voor uw moeite.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement