Internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden vakgroep bomen, vaste planten en zomerbloemen nu ook in het Italiaans

vrijdag 19 juni, 2020

We zijn er trots op dat we u als lid, onze nieuwe internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden beschikbaar kunnen stellen.  De opgestelde voorwaarden zijn voor u een hulpmiddel, bij het maken en vastleggen van afspraken bij rechtstreekse handel met buitenlandse kopers.

Op verzoek van diverse leden zijn deze voorwaarden nu ook in het Italiaans verkrijgbaar.

Vanwege de toename in rechtstreekse handel tussen kwekers en buitenlandse kopers In de bomen-, planten- en zomerbloemensector, was er bij een aantal leden een behoefte aan internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden. We hebben als vakgroep daarom besloten deze voorwaarden op te stellen, speciaal voor onze leden die hiermee te maken hebben. 

De internationale handelsvoorwaarden van de LTO vakgroep gelden als aanvulling op de Handelsvoorwaarden voor de Boomkwekerij in Nederland (HBN), die gericht is op Nederlandse handel.

Henk Raaijmakers, voorzitter van de vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, is blij met de opgestelde handelsvoorwaarden. “We zien een verschuiving van traditionele exporteurs naar kwekers die zelf hun export regelen. Daardoor ontstond er met name bij kleine en middelgrote bedrijven behoefte aan een juridisch hulpmiddel dat internationaal gebruikt kan worden. Deze voorwaarden zijn echt een plus voor onze leden.”

De internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools en nu ook in het Italiaans. De voorwaarden zijn exclusief voor LTO-leden op te vragen via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl . Vermeld bij de aanvraag ook uw lidmaatschapsnummer en de gewenste taal waarin u de verkoop- en leveringsvoorwaarden wilt ontvangen.

Meer nieuws

Droevig bericht

Bericht van de CEMP coöperatie

Vakbeurzen: meedoen of bezoeken?

HEFTRUCK, VEILIGHEID VOOROP

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement