Wilt u ook uw persoonlijke kwaliteiten als ondernemer verbeteren ?

woensdag 27 februari, 2019 -  Ingezonden door Jacobs & Van Rooij
Wie is Jacobs & van Rooij? Al ruim 20 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Wij maken ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf. Omdat wij zelf ook zelfstandig ondernemer zijn, begrijpen we de kopzorgen die je als ondernemer kunt hebben

Op de foto de receptie in Helmond van Jacobs & van Rooij

Onze klanten komen met de volgende vraagstukken bij ons:

  • Ik wil weer grip op de zaak krijgen;
  • Ik wil weer grip op de zaak krijgen;
  • Mijn medewerkers doen niet wat ik wil;
  • Als het goed moet gebeuren dan moet ik het zelf doen en daar heb ik geen tijd voor;
  • De markt bied meer groei maar ik weet niet hoe ik dat met mijn bedrijf kan benutten;
  • Er zijn te weinig uren in een dag;
  • Mijn medewerkers weten niet wie waarvoor verantwoordelijk is.

 Waarom Jacobs & van Rooij?

Jacobs & van Rooij begeleidt MKB’ers in het traject om een betere manager te worden. Al ruim 20 jaar bieden we cursussen, trainingen en coaching aan. Een groot deel van onze klanten komt uit de agrarische sector. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR. De menselijke factor is altijd ons startpunt. Vervolgens werken we verder om uw gehele organisatie optimaal te laten functioneren. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij zeer onderscheidend. We zijn zelfs al 3x uitgeroepen tot  Beste Opleider van Nederland.

Persoonlijk advies

Om een advies op maat te kunnen geven, maken wij gebruik van onze unieke ondernemersanalyse. Deze analyse geeft ons inzicht in uw persoonlijke vaardigheden. Nadat u de ondernemersanalyse online heeft ingevuld volgt er een gesprek met een van onze adviseurs. In dit consult worden de uitkomsten van de analyse besproken. Samen bekijken we uw sterke punten en verbeterpunten. Veel klanten verbazen zich over de capaciteiten van deze analyse. Durft u het ook aan om in de spiegel te kijken?

Ga voor meer informatie naar https://www.j-vr.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/jacobs-en-van-rooij/

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement