Wet Arbeidsmarkt in Balans

dinsdag 08 oktober, 2019

Op 1 januari 2020 treed de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Het doel van deze wet is de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met de komst van de WAB verandert er veel. De wijzigingen die voor agrarische werkgevers de meeste impact hebben worden op websjite van de Werkgeverslijn toegelicht.

zie: : bekijk hier de themapagina!

Gedurende de komende weken wordt de informatie op de themapagina nog verder aangevuld. Daarnaast ontvangt u in de loop van oktober nog een speciale 'Werkgreverslijn' nieuwsbrief over de WAB .

  Webinar WAB

Per 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Een wet die bestaat uit nieuwe maatregelen waar je als werkgever mee te maken gaat krijgen. Wilt u weten wat de consequenties van deze wet zijn voor uw bedrijf? Volg dan onze gratis webinar op 14 oktober! U vindt hier meer informatie en het aanmeldformulier.

Tip: Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, en u ontvangt een link waarmee u de webinar terug kunt kijken via YouTube.

 

Meer nieuws

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement