Werving van nieuwe medewerkers voor de boomkwekrij

vrijdag 15 september, 2017
Vrijdag 1 september heeft er op het bedrijf van Joost Sterke in Haaren een bijeenkomst plaatsgevonden voor organisaties op het gebied van de arbeidsvoorziening. Organisaties als uitzend en payrollbedrijven, arbeidsprojecten, uwv, enz waren aanwezig.

De bijeenkomst was georganiseerd door de groep kwekers rond de boomteeltopleiding van Helicom in dit gebied en scholingsconsulent  Piet Verhoeven, alles in samenspraak met Jan van Leeuwen van LTO Bomen en vaste Planten.

Tijdens het bezoek is kennisgemaakt met de teelt door middel van een excursie op het gastbedrijf en is de film, “Er zit groei in de boomkwekerij” vertoont. Voor velen werd een onbekende wereld geopend.  De bedoeling is dat er werknemers gevonden worden, die een BBL opleiding kunnen volgen of die rechtstreeks in de kwekerij willen gaan werken.

Er zijn vervolgafspraken gemaakt, die vanuit de scholingsconsulent en vakgroep begeleid gaan worden. Voor verdere informatie kan men contact opnemen met Piet Verhoeven, Piet@cko.online of Jan van Leeuwen, janvanleeuwen54@gmail.com.

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement