Wel of geen PAWW? Laat werknemers enquête invullen!

dinsdag 31 mei, 2022

Roep al uw werknemers (ook buitenlandse) op om de enquête over de PAWW-regeling uiterlijk maandag in te vullen. Dat is mogelijk in het Nederlands, Pools, Roemeens en Engels.

De PAWW-regeling (Private Aanvulling WW en WGA) is voor werknemers die werkloos of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken. De regeling heeft een looptijd van vijf jaar; deze loopt in oktober 2022 af. Op de site van de Werkgeverslijn is meer info te vinden.

De werknemers in de cao’s Open Teelten, Productiegerichte Dierhouderij en Groothandel Bloembollen mogen hun mening geven over het verlengen van de PAWW. Hiervoor is in vier talen een enquête opgesteld.

Invullen op eigen telefoon of computer

Werknemers kunnen de enquête het best op hun eigen telefoon, tablet of pc/laptop invullen.

Na een korte uitleg over de PAWW, beantwoorden werknemers de vraag of zij verlenging willen of niet. Goed om te weten: de vertalingen zijn alleen bedoeld om werknemers die de taal niet (voldoende) machtig zijn, te helpen. De reacties van de vier talen komen terecht in één bestand.

Klik op onderstaande links om de enquête in te vullen in het:

Nederlands

Pools

Roemeens

Engels

Reageer uiterlijk 6 juni

De enquête sluit op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) om 24.00 uur. Over de uitkomsten zullen we u natuurlijk nader informeren.

Meer nieuws

© 2022 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement