Webinar over rol biostimulanten in weerbare teelt

donderdag 16 maart, 2023

Wat zijn de (on)mogelijkheden van biostimulanten en biocontrol in een weerbare teelt? Hoe passen die in een duurzame aanpak van ziekten en plagen? Woensdagavond 22 maart geven experts antwoord in een webinar.

Het webinar is woensdag 22 maart van 19.30 tot 20.30 uur. In dit uur komen de volgende experts aan het woord onder leiding van Kyra Broeders, beleidsspecialist Plantgezondheid bij Glastuinbouw Nederland:

  • Rik Peters, onderzoeker bodemgebonden ziekten bij Wageningen UR, deelt zijn visie over de plaats van biostimulanten en biocontrol in een geïntegreerde gewasbeschermingsaanpak;
  • Jolanda Wijsmuller, specialist biologische gewasbeschermingsmiddelen bij Bayer, geeft duidelijkheid over de actuele regelgeving betreffende biostimulanten;
  • Helma Verberkt, directeur Artemis, deelt haar ervaringen over de mogelijkheden en haalbaarheid rond de inzet van biostimulanten en biocontrol in de glastuinbouw en vollegrondsteelt;
  • Daan Verbeek, projectmanager bij Koppert, geeft praktische voorbeelden voor het inzetten van biostimulanten en biocontrol.

Klik hier om u aan te melden voor het webinar. Kunt u het niet bijwonen, meld u dan toch aan, want na afloop ontvangt u een terugkijk-link.

Het is het derde en laatste webinar in een reeks vanuit het praktijkprogramma ‘Weerbaarheid in de praktijk’. Het eerste webinar ging over geïntegreerde gewasbescherming, kijk het hier terug. Het tweede webinar ging over geïntegreerde onkruidbeheersing, kijk het hier terug.

 

Meer nieuws

© 2023 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement