Webinar Certificeringen in de vaste planten

donderdag 08 april, 2021

Beste leden van de LTO Cultuurgroep Vaste planten,

Noteer alvast in uw agenda: donderdagavond 3 juni organiseert de cultuurgroep een webinar over certificeringen in de vaste planten.

Van 19.30 uur tot 20.30 uur zullen deskundigen uit de wereld van export, tuincentra en certificatieschema’s u bijpraten over huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom certificeringen.

Doel van dit webinar is om u inzicht te geven in wat afnemers wensen of eisen qua certificering. En wat zijn de verschillen tussen bepaalde certificeringen, qua eisen en ook qua kosten voor uw bedrijf? Wat levert een certificering u op? Valt u bij afnemers buiten de boot als u geen certificaat hebt? Op het webinar zal tevens een vaste plantenkweker die lid is van LTO, zijn gekozen certificering toelichten en de waarde ervan voor zijn bedrijf.

Binnenkort volgt meer informatie over dit webinar; leden van de LTO Cultuurgroep Vaste planten zullen ook nog een uitnodiging voor deelname ontvangen.

Het wordt het eerste webinar vanuit een cultuurgroep. De afgelopen tijd heeft de LTO Vakgroep webinars georganiseerd over export naar het VK, actuele gewasbeschermingszaken en gezond Buxus-sortiment.

 

 

Meer nieuws

© 2021 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement