Vaste Plantenkwekers bezoeken 19 oktober Floriade terrein te Almere

vrijdag 05 oktober, 2018 -  Gerrit Peeters
In 2022 vindt de Floriade in Almere plaats. De voorbereidingen zijn al volop ingang. 2022 klinkt ver weg, maar de tijd is hard nodig om in 2022 een Floriade te hebben waar met name de Nederlandse sierteeltsector, waaronder de vaste planten, zich wereldwijd kunnen promoten. De eerste 700 Laanbomen zijn dit voorjaar al aangeplant.

De Floriade is een uitermate unieke kans om ons als Vaste Planten kwekers wereldwijd te promoten. Dat geldt ook voor de gehele sector.

Op 12 september jl. hebben de besturen van de cultuurgroep Vaste Planten en Perennial Power een bezoek gebracht aan de Floriade om polshoogte te nemen van de ontwikkelingen en de mogelijkheden van promotie voor de Vaste Plantenkwekers.

Tijdens dit bezoek is afgesproken dat de Vaste Plantenkwekers uitgenodigd worden om samen met de organisatie van de Floriade te bekijken welke mogelijkheden er zijn voor promotie van de Vaste Planten.

Hierbij nodigt het bestuur van de cultuurgroep en het bestuur van Perennial Power u van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst op het Floriade terrein, waar we gaan bekijken en bespreken hoe de Vaste Planten gepresenteerd kunnen worden.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Datum:                Vrijdag 19 oktober 2018

Aanvang:            15.00 uur tot 17.30-18.00 uur

Locatie:               Haddock Watersport

                               Archerpad 8-10

                               1324 ZZ  Almere

Deze locatie ligt aan de rand van het Floriade terrein.

Programma:

·         14.45 tot 15.00 uur: ontvangst met koffie en thee.

·         Presentatie over de opzet van de Floriade

·         Rondgang over het Floriade terrein

·         Tijdens de presentatie en de rondgang, maar ook daarna bespreken hoe de vaste plantenkwekers zich kunnen presenteren op deze wereldtentoonstelling en het maken van concrete afspraken.

Indien u de file wilt voorkomen is er daarna de mogelijkheid om (op eigen kosten) bij Haddock Watersport gezamenlijk te eten.

I.v.m. de organisatie is het nodig dat u per mail, gerrit@spam-protectltobomen.nl aangeeft of we op uw komst kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet,

 

Namens Cultuurgroep Vaste Planten en Perennial Power,

 

Aad Vollebregt

Voorzitter cg Vaste Planten

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement