Uitnodiging Floriade bijeenkomst op 2 maart a.s.!

vrijdag 17 februari, 2017 -  Gerrit Peeters
U bent door de Floriade Almere 2022 B.V. en Stichting De Groene Stad van harte uitgenodigd voor een Floriade bijeenkomst op 2 maart! Tijdens deze meeting wordt duidelijk hoe anders deze Floriade is dan de vorige edities.

Met Winy Maas, de ontwerper van Almere Floriade 2022, zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Het Floriadeterrein wordt niet alleen een eventterrein, maar ook dé woonwijk van de toekomst. Een wijk waar mensen in 2022 wonen en werken!

Het Arboretum (het groene hart van het Floriadeterrein) wordt een belangrijk onderdeel van de Floriade. Het Arboretum is meer dan een verzameling van bomen, planten en heesters. De plek wordt een oase van groen! Bezoekers komen er gezonder en gelukkiger uit dan dat ze erin wandelen. Bovendien leren ze hoe bomen fijnstof, vervuiling en stress tegengaan! Oftewel het is gericht op de gezonde en groene stad.

Deze meeting is de start van een aantal sessies, waarbij het Arboretum samen met ú wordt ingevuld. De kans voor de sector om een internationaal podium te creëren.

 

Voor meer informatie over het programma en om u aan te melden klik HIER

 

Namens de Floriade

  

Jan Willem Griep

Directeur Tuinbouw & Financiën Floriade Almere 2022

  

PS:

Wij willen samen met u van Floriade Almere 2022 een doorslaand succes maken. We willen resultaten boeken om het toekomstperspectief van de Nederlandse tuinbouwsector te versterken. Meld u aan!

Meer nieuws

Residu op sierteeltproducten

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement