Uitnodiging: Enquête over het belang van groene steden

dinsdag 24 april, 2018 -  De Groene Stad
De Groene Stad nodigt u graag uit om onze vragenlijst over vergroenende steden in te vullen. Het wordt zeer op prijs gesteld als u tijd zou kunnen nemen om de enquête in te vullen. Dit zal maximaal 5 minuten duren. U heeft de mogelijkheid om de enquête in te vullen tot en met 14 mei 2018.
 
 
 

Start de enqête

Geacht heer/mevrouw,


Wij nodigen u graag uit om onze vragenlijst over vergroenende steden in te vullen. Het wordt zeer op prijs gesteld als u tijd zou kunnen nemen om de enquête in te vullen. Dit zal maximaal 5 minuten duren. U heeft de mogelijkheid om de enquête in te vullen tot en met 14 mei 2018.

Over de enquête
Met deze enquête willen we meer inzicht in uw visie op groenere steden: Vindt u groene steden belangrijk? Welke belanghebbenden zijn er volgens u als het gaat om het vergroenen van steden? Uw mening is zeer waardevol en helpt ons bij de ontwikkeling van beleid op dit gebied.

Onze onderzoekspartner is GfK. GfK werd in 1934 door wetenschappers opgericht als een spin-off van universiteiten. GfK is nu een wereldwijd marktonderzoeksbureau in meer dan 100 landen.

Privacy
Uw privacy is gegarandeerd. De Groene Stad zorgt voor de communicatie. We zullen uw persoonlijke gegevens of contactgegevens niet overdragen aan GfK. U kunt de vragenlijst anoniem invullen. Al uw informatie, wordt vertrouwelijk behandeld en rapportage van de resultaten vindt alleen plaats op geaggregeerd niveau. Voor de algemene privacyverklaring van GfK, raadpleeg www.gfk.com/privacy

Vragen?
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met De Groene Stad.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,


De Groene Stad

Start de enqête

 
 
 

Meer nieuws

10 tips voor emissiereductie

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement