Training leidinggeven op de werkvloer

maandag 15 juli, 2024

Zijn medewerkers doorgegroeid in een leidinggevende rol? Of kunnen ze handvaten gebruiken om beter leiding te kunnen geven? Schrijf ze in voor een training.

In de training ‘Leidinggeven op de Agrarische Werkvloer’ staat centraal wat je als leidinggevende nodig hebt aan vaardigheden en competenties op een werkvloer in de sector. Schrijf je medewerker in voor een training in Noord- of Zuid-Nederland.

In de training komt aan bod:

  • Persoonlijk leiderschap: je leert over je sterke en ontwikkelpunten als leidinggevende;
  • Leiderschapsvaardigheden: je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden, waaronder communicatie en begeleiding van medewerkers;
  • Praktische vaardigheden: je leert hoe je theoretische kennis kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk, wat je effectiviteit op de werkvloer vergroot;
  • Samenwerking in het team: door betere gespreks- en begeleidingsvaardigheden kan je de samenwerking en prestaties van het team positief beïnvloeden;
  • Focus op (middel)lange termijn: je ontwikkelt inzicht en vaardigheden om je omgeving te kunnen beïnvloeden en veranderingen te kunnen managen, wat belangrijk is voor je rol als leidinggevende.

De training start in oktober 2024 en wordt gegeven op twee locaties: één in Noord-Nederland en één in Zuid-Nederland. Het leertraject bestaat uit 6 fysieke bijeenkomsten: 4 trainingsdagen en 2 keer een ochtend- of middagprogramma.

De kosten bedragen €1685,00 exclusief btw per deelnemer. Het programma is geschikt voor medewerkers in alle open teelten. Klik hier bij de Werkgeverslijn voor aanmelden en meer informatie.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement