TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij, iets voor u?

vrijdag 09 augustus, 2019
De aandacht voor groen, welzijn en duurzaamheid zorgt voor een toenemende vraag van bomen, vaste planten en zomerbloemen en groei van je kwekerij. Nieuwe markten en nieuwe distributiekanalen bieden volop kansen, maar je hebt ook continu te maken met economische en maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op je afzet.

De sleutel tot succesvolle doorgroei ligt in schaalvergroting, verdere specialisatie en intensievere samenwerking. Dit vereist focus op verdere professionalisering van het bedrijf, nog betere kennis van de markt en het nog scherper aansluiten op de marktvraag. Ook goed werkgeverschap en (door)ontwikkelen van je managementvaardigheden zijn essentieel en dit vraagt veel van jou als ondernemer, bedrijfsleider of opvolger.

Kom ook naar de informatie bijeenkomsten van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij

 

Zundert
Meld je hier gratis aan voor de informatie bijeenkomst bij Van der Peijl Tuinplanten in Zundert op donderdag 12 september van 16.00 uur - 20.00 uur.

Venray
Meld je hier gratis aan voor de informatie bijeenkomst bij Boomkwekerij Michels – Classens in Veulen – Venray op donderdag 19 september van 16.00 - 20.00 uur.

In september worden ook nog lokale bijeenkomsten georganiseerd in Boskoop en Opheusden. Geïnteresseerd? Neem contact op via telefoonnummer 030 - 237 07 00.

Voor meer informatie: 

https://www.ondernemerschapacademy.nl/programma/top-ondernemerschap-programma-kwekerij/

Meer nieuws

Even schrikken.

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement