Tijdens afscheid Arnold van Berkel, oproep nieuwe bestuursleden

vrijdag 23 december, 2016 -  Gerrit Peeters
Op de LTO Boomkwekersdag van 20 december jl. is (gedeeltelijk) afscheid genomen van Arnold van Berkel als bestuurslid van de LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten. Door de drukte op zijn vaste planten kwekerij, heeft Arnold dit besluit moeten nemen.

Tijdens de afscheidswoorden van voorzitter Henk Raaijmakers werd Arnold van Berkel geroemd om zijn jarenlange inzet en ook om zijn accuraatheid en perfectionisme. Als dank voor zijn inzet kreeg Arno o.a. het NBvB speltje.

Arnold is zeker niet geheel van het toneel verdwenen, want hij blijft gelukking nog wel bestuurslid van de cultuurgroep Vaste Planten.

Na het afscheid, deed Henk Raaijmakers een oproep aan iedereen in de zaal, voor twee nieuwe bestuursleden in de LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten. De vakgroep is op zoek naar een vervanger van Arnold van Berkel en tevens naar een persoon ter uitbreiding van de vakgroep. Hierdoor kunnen de werkzaamheden meer verdeeld worden onder bestuursleden. De voorkeur (geen must) heeft een jongere ondernemer en het zou ook fijn zijn als een vrouw als bestuurslid zou toetreden.

Heeft u interesse, of weet u iemand, of wilt u meer weten?, dan kunt u contact opnemen na 23 januari met Henk Raaijmakers of daarvoor met een ander bestuurslid van de vakgroep.

 

 

Meer nieuws

Residu op sierteeltproducten

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement