Seminar kansen & ontwikkelingen agro food Oezbekistan

vrijdag 09 november, 2018
Op dinsdagmiddag 11 december a.s. organiseert het Nederlandse Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) in Almere een seminar over de meest recente ontwikkelingen en kansen voor het Nederlandse agrarische bedrijfsleven in Oezbekistan. Sinds de aantreding van de nieuwe President Mirzijojev is er een nieuwe wind gaan waaien in Oezbekistan; een land tien keer zo groot als Nederland en dat ruim 30 miljoen consumenten telt. Dankzij de politieke en economische hervormingen is het klimaat voor zaken doen aanzienlijk verbetert.
 

Sinds de aantreding van de nieuwe President Mirzijojev is er een nieuwe wind gaan waaien in Oezbekistan; een land tien keer zo groot als Nederland en dat ruim 30 miljoen consumenten telt. Dankzij de politieke en economische hervormingen is het klimaat voor zaken doen aanzienlijk verbetert. 

Ambassadeur Dilyor Khakimov van de Republiek Oezbekistan opent het seminar openen en de Nederlandse landbouwraad op de Nederlandse ambassade in Moskou, Meeuwes Brouwer, zit het seminar voor.

Op dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:30 uur is er voor geïnteresseerde bedrijven tevens een gelegenheid om met de landbouwraad een gesprek (15 a 20 minuten) over Oezbekistan te hebben. 

Het seminar 
Het seminar wordt samen met partner Phaff Export Marketing georganiseerd en vindt op dinsdagmiddag 11 december a.s. van 13.00 - 17.00 uur plaats in het WTC Almere, op de P.J. Oudweg 4. Een mooie en makkelijk bereikbare locatie, naast station Almere Centrum en centraal gelegen in Nederland. 

 
 
 

 

Programma

 

 

Aanmelden

 

 

Meer informatie

 

 

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via de button in deze mailing. Voor vragen kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing of met Landbouwraad Meeuwes Brouwer van de Nederlandse ambassade in Moskou via het emailadres: mos-lnv@spam-protectminbuza.nl en telefoonnummer: +31 7 4957972917.

We kijken er naar uit u te ontmoeten op 11 december! 

Met hartelijke groet,
Meeuwes Brouwer
Landbouwraad Nederlandse Ambassade Moskou 
 

 

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement