Robotisering in de agri- en foodsector op de Vision, Robotics en Motion beurs

woensdag 23 mei, 2018
Binnen de agri- en foodsector nemen robots en onbemande systemen een steeds belangrijkere plaats in. Het AgriFoodTech Platform houdt in samenwerking met Holland Robotics een interactieve sessie over robotisering tijdens de Vision, Robotics & Motion beurs op woensdag 6 juni Veldhoven.

Tijdens deze sessie krijg je een kijkje in de keuken van de toepassing van robotisering binnen de Agi & Food sector en staat de (sociale)impact van robotisering centraal. Aan de hand van twee verschillende technologie pitches, waaronder één van Sanders Machinebouw, zullen we samen de dialoog voeren over de rol van robotisering in de Agri & Food sector nu en in de toekomst.

Wat betekent robotisering voor onze maatschappij? In hoeverre zullen en willen wij als mens onze activiteiten steeds meer overdragen aan robots? Denk aan drones, onbemande landbouwvoertuigen, automatische verpakkingsmachines, plukrobots en ook bij de logistiek en handling van voedingsproducten worden steeds meer robots gebruikt.

Kom je ook? Laat het ons weten via info@spam-protectagrifoodtechplatform.nl en ontvang de gratis registratielink. Hiermee kan jij je ook aanmelden voor de rest van het congresprogramma en een bezoek aan de beurs.

Lees meer over Holland Robotics en over de Vision, Robotics & Motion beurs. Of ga naar de officiële evenementenpagina. Voor meer informatie kun je ook terecht bij Fauve Henst via fauve.henst@spam-protectzlto.nl

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement