Reserveer nu een stand in het Nederlands Paviljoen op de AgroExpo in Tashkent 12 - 14 juni

donderdag 14 februari, 2019
"Uzbekistan - Central Asia's fastest growing economy" Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit organiseert in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Moskou een Nederlands Paviljoen op de AgroExpo / Agrotech Expo 2019 in Oezbekistan. De AgroExpo is een brede agrarische vakbeurs, welke jaarlijks wordt georganiseerd in de hoofdstad Tashkent. Nederlandse agrarische bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit Nederlands Paviljoen.

Oezbekistan als nieuwe interessante opkomende markt trekt sinds de politieke, economische en landbouwhervormingen in 2017 steeds meer Nederlandse agrarische bedrijven.

Het Nederlands Paviljoen zal bestaan uit 96 m2 eiland en bevindt zich op een zeer goede locatie in hal 1 op doorgang naar hal 2. Duitsland en Italië staan in de buurt. Het paviljoen zal naast een kleine business lounge ruimte bieden aan 9 kant en klare stands.

 

 
 

 

Meer informatie

 

 
 
 
 

 

Website beurs

 

 
 

 

 

Inschrijven

Uitvoering en organisatie van het Nederlands Paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing. Phaff Export Marketing werkt daarbij samen met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad op de Nederlandse Ambassade in Moskou.

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement