Primeur voor de Varb!

vrijdag 16 februari, 2018
De Varb heeft de primeur door als eerste een Banner in de nieuwsbrief van de LTO vakgroep Bomen en Vaste planten te plaatsen. Deze banner ziet u minimaal tot einde van dit jaar onderaan de nieuwsbrief staan. Door op de banner te klikken komt u op de website uit van de Varb.

Als toeleverancier, dienstverlener of organisatie/bedrijf die in de sector actief is, heeft u de mogelijkheid om het gehele jaar een advertentie op de website www.ltobomenenvasteplanten.nl  te plaatsen (die ook gezien wordt als de nieuwsberichten in de nieuwsbrief gelezen worden), of om het gehele jaar wekelijks een banner van uw bedrijf in de nieuwsbrief te plaatsen.

De nieuwsbrief wordt wekelijk naar ruim 800 Boom- en vaste planten kwekers gestuurd en een groot aantal personen betrokken in onze sector. Bovendien wordt de nieuwsbrief door veel mensen gelezen die niet betrokken zijn bij LTO.

Heeft u ook interesse om uw bedrijf op de website of in de nieuwsbrief doelgericht te promoten, onder boomkwekers en vaste plantenkwekers, neem voor meer informatie contact op met

Gerrit Peeters

Tel: 06-25120007

Mail: gerrit@ltobomen.nl

Meer nieuws

Residu op sierteeltproducten

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement