Plant Health Cure: Specialist in mycorrhiza’s, bodembacteriën en bodembiologie

donderdag 05 april, 2018 -  PHC
Plant Health Cure (PHC) levert nuttige bodemschimmels, -bacteriën en andere middelen die planten weerbaar maken en beter laten functioneren. Daarmee is het mogelijk drastisch te besparen op bestrijdingsmiddelen, maar ook op meststoffen.

 

De gebruiker haalt minstens dezelfde productie tegen lagere kosten en het gewas is gezonder. De producten van PHC dragen daarmee in belangrijke mate bij aan de verduurzaming van de groensectoren. 

De belangstelling voor biologische oplossingen voor bodemproblemen is sterk groeiende. Onze benadering past perfect in deze tendens en dat zien we terug in de steeds groeiende afzet van producten. Ondernemers en beheerders in land- en tuinbouw, bosbouw, kwekerijen, golfbanen en openbaar groen zijn inmiddels tevreden klanten.

PHC-producten komen tot stand na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en jarenlange veldproeven. De meeste producten zijn biologisch en worden samengesteld uit natuurlijke stoffen. 

Daarnaast zijn we erg blij dat sinds vorige maand een nieuwe teeltadviseur bij PHC is begonnen in de sector boomkwekerij. Zijn naam is Stefan Even en hij is bereikbaar op s.even@spam-protectphc.eu en 06-5327 0424.

Kijk op www.phc.eu voor meer informatie over PHC en het bodemleven.

Meer nieuws

Kwekers brengen bezoek aan Floriade

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement