Nieuws over Gewasbeschermingsmiddelen via de CEMP Nieuwsbrief.

vrijdag 29 mei, 2020

Leden van de CEMP Coöperatie (Coördinator Effectief Middelen Pakket) ontvangen maandelijks nieuws over gewasbeschermingsmiddelen, zoals toelatingen van nieuwe middelen of uitbreiding van de toelating in boomkwekerij, vaste planten en/of zomerbloemen gewassen, maar ook als middelen ingetrokken worden. Daarnaast worden de leden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen m.b.t. toedieningstechnieken en regelgeving die met de gehele gewasbescherming te maken heeft.

Wie is lid van de CEMP Coöperatie?

Alle leden die lid zijn van de LTO Vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen zijn automatisch lid van CEMP Coöperatie. Daarnaast zijn ook alle leden van Greenport Boskoop, Tree Centre Opheusden, Treeport Zundert en Studieclub Horst aan de Maas lid van de CEMP Coöperatie.

Ook zijn diverse kwekers en telers die niet lid zijn van de eerder genoemde organisaties, wel individueel lid van de CEMP Coöperatie, waardoor ook hun  specifieke knelpunten m.b.t. gewasbescherming behartigd worden in de CEMP Coöperatie en ook worden zij als individueel lid geinformeerd over de ontwikkelingen m.b.t. de gewasbescherming.

Alle CEMP leden kunnen via het mailadres info@cempcooperatie.nl input, knelpunten etc aanleveren aan de adviescommissie. Kwekers/telers die niet lid zijn kunnen ook via het mailadres info@cempcooperatie.nl contact opnemen om meer te weten te komen over de CEMP Coöperatie.

Om u meer inzicht te geven over hoe de CEMP Coöperatie werkt en dan met name vanuit de Adviescommissie Cemp kunt u het interview met het Adviescommissie Lid Dirand van Wijk lezen door HIER te klikken

Meer nieuws

Even schrikken.

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement