Nieuw!! 1-daagse cursus Category Management in Zundert

vrijdag 24 augustus, 2018 -  Namens de scholingsconsulent is dit bericht geplaatst
Op vrijdag 14 september is er de 1-daagse cursus Category Management speciaal voor kwekers en handelaren in Zundert en omgeving. Je leert in één dag alles wat belangrijk is om de grootschalige retail te kunnen beleveren. De cursus is compact, interactief en praktisch. De cursustijden zijn van 8.30 tot 18.00 uur.

Tijdens deze cursus ga jij in een korte tijd intensief aan de slag met category management met als doel om uw product of idee succesvol te kunnen pitchen aan een category manager van een supermarkt, bouwmarkt, tuincentrum of anderszins. Dankzij de tips en praktische handvaten tijdens de training kun jij de cursus direct gebruiken in je dagelijkse werk. De cursus wordt gegeven door zeer ervaren trainers uit de praktijk: Lucas Jansen en Miranda Bakker. Zij zijn gespecialiseerd in retail, category management, product en educatie en kennen de sector als geen ander.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn category management plan, de consument, segmenteren, positioneren en ontwikkelingen / trends ten aanzien van retail. Deze cursus is vooral geschikt voor kwekers en handelaren (accountmanagers en verkopers) die in korte tijd hun kennis & vaardigheden op het gebied van category management willen aanscherpen en actualiseren. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden: www.floweracademy.nl/nl/cursusaanbod/datum/

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement