Nederlandse kwekers bekroond met een Award voor de beste stand op Chinese world garden show!

vrijdag 04 mei, 2018
In de Oost-Chinese stad Haining, gelegen tussen de miljoenensteden Shanghai en Hangzhou, promoten negen Nederlandse kwekers van 27 april tot en met 3 mei hun producten op de World Garden Show. De Venrayse boomkwekerij Michels Classens behoort tot één van deze negen kwekers.

Zondag 30 april werd het opvallende oranje paviljoen, ontworpen door dhr. Jianjun Yao van Sino Dutch Agri Exchange, bekroond met een Award voor de beste stand.

Het Nederlandse paviljoen, dat door gezamenlijke inzet van bedrijfsleven en overheid uit Alphen aan den Rijn en Haining tot stand is gekomen, is georganiseerd door Greenseasons B.V. uit Hazerswoude-dorp en de in Leiden gevestigde Chinees-Nederlandse organisatie Sino Dutch Agri Exchange.

De negen Nederlandse kwekers leverden gezamenlijk ruim 800 planten en bomen aan voor de show. De planten en bomen zijn voor een groot deel variëteiten die geheel nieuw zijn voor de Chinese markt en werden speciaal voor deze show naar China gebracht.

Met de deelname van het Nederlands paviljoen aan de World Garden Show is een goede basis gelegd voor verdere toekomstige samenwerking. De World Garden Show duurde tot en met 3 mei.

Meer nieuws

Residu op sierteeltproducten

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement