LTO Bedrijven investeert in energieadviesdienst Full Power Support

vrijdag 25 november, 2022

LTO Bedrijven wordt aandeelhouder van Full Power Support, een bedrijf dat onafhankelijk advies geeft aan ondernemers in de sector op het terrein van productie en verbruik van duurzame energie.

LTO Bedrijven en Waltmans Beheer hebben per 1 januari 2023 elk 50% van de aandelen in Full Power Support. Met de participatie wil LTO Bedrijven bijdragen aan de duurzame transitie van de land- en tuinbouw en ondernemers begeleiden in het genereren van toekomstbestendige verdienmodellen, naast de primaire agrarische productie.

Full Power Support ondersteunt klanten bij allerlei energievraagstukken, zoals: advies bij het aangaan van energiecontracten, rendementsberekeningen voor investeringen in duurzame energieprojecten, subsidie-aanvragen, begeleiding en projectmanagement van zonneparken.

LTO Bedrijven is de participatiemaatschappij van LTO Noord, ZLTO en LLTB. LTO Bedrijven is aandeelhouder in de bedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel, LTO Arbeidskracht, LTO Verzekeringen, Cerass, GreenlinQdata, Agri-Dataservices BioScope, NLgroen, Delta Horses en Full Power Support.

Meer nieuws

10 tips voor emissiereductie

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement