LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarisch werkgevers in Nederland. Goed werkgeverschap, eenvoud en gemak staan centraal.

vrijdag 15 februari, 2019 -  LTO Arbeidskracht
In dit artikel leest u meer over wat LTO Arbeidskracht voor u als lid kan betekenen. Wij ontzorgen agrarische werkgevers met dienstverlening op het gebied van payrolling, een vacaturebank, opleiding en zorgverzekeringen voor seizoenarbeiders én vaste medewerkers.

Payrolling

Door uw werknemers op de payroll te plaatsen bij LTO Arbeidskracht wordt u volledig administratief ontzorgt. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, de rest wordt voor u geregeld. Kortom, u kunt de administratieve rompslomp volledig uit handen geven.

Vacaturebank

Seasonalwork.NL is een online CV database met een groot aantal gemotiveerde werkzoekenden, die specifiek in de agrarische sector willen werken. De werkzoekenden uit Europa zijn nog in het thuisland en komen op uw verzoek naar Nederland om te werken. U selecteert zelf kandidaten uit de goed gevulde CV database en kunt een gratis vacature plaatsen op www.seasonalwork.nl. Deze vacature vertalen wij kosteloos voor u. Wij hebben een Pools en Engelstalige intercedent in dienst, hierdoor hebben we op een eenvoudige wijze contact met geschikte kandidaten.

Opleiding

Met een opleiding van LTO Arbeidskracht gaan u en uw personeel mee in de ontwikkelingen van de agrarische sector. Uw bedrijf blijft groeien en uw werknemers raken meer betrokken bij uw onderneming. Groot voordeel is dat de opleidingen veelal op locatie en in de Nederlandse, Poolse en Engelse taal aangeboden worden. De opleidingen worden afgestemd op het vakjargon wat bij u op uw bedrijf gebruikt wordt. En wist u dat de meeste opleidingen tot 75% gesubsidieerd worden?

Zorgverzekering

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van zorgverzekeringen voor buitenlandse seizoenarbeiders. Dit komt niet alleen door de eenvoud en het gemak van onze dienstverlening, maar vooral door de aantrekkelijke voordelen. Uw seizoenarbeiders betalen een aantrekkelijke dagpremie, hebben geen verplicht eigen risico en repatriëring en spoedeisende tandhulp zijn standaard meeverzekerd. Daarnaast vragen wij gratis zorgtoeslag aan voor uw seizoenarbeiders.

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons.

088 472 4200

info@spam-protectltoarbeidskracht.nl

www.ltoarbeidskracht.nl

Voor meer informatie kunt u ook onderstaande link gebruiken:

https://www.ltoarbeidskracht.nl/wat-kan-lto-arbeidskracht-voor-u-betekenen/

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement