Korting op de zorgverzekering voor uw medewerkers

vrijdag 30 november, 2018
Wageningen 27 november 2018 – Heeft u vaste medewerkers in dienst? Deze medewerkers kunnen gebruik maken van het voordelige zorgcollectief van Agro+Zorg. Met dit collectief krijgen zij tot 10% korting op de basiszorgverzekering en tot 15% korting op de aanvullende verzekering. Hiermee is een besparing van ruim €100,- per jaar mogelijk. Deze korting geldt ook voor de inwonende partner en kinderen van uw medewerker.

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouwsector. In deze sector is altijd genoeg te doen. Het is hard werken en daar hoort een passende zorgverzekering bij. Het Agro+Zorg collectief heeft uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor de zorgverzekering. Er is geen lidmaatschap of abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van het collectief.

Keuze tussen twee verzekeraars

Via Agro+Zorg is er keuze uit twee vooraanstaande zorgverzekeraars; Zilveren Kruis en CZ. De keuze hiervoor ligt bij uw medewerker. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen, zodat iedereen de verzekering kan afstemmen op zijn of haar behoeftes.

Met Agro+Zorg kunt u uw medewerkers een goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te regelen. Medewerkers regelen alles zelf met Agro+Zorg, ook de premie wordt rechtsreeks bij de medewerker geïncasseerd. Om het u als werkgever gemakkelijk te maken, zijn er downloadbare folders beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunnen werkgevers hun medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar www.agropluszorg.nl.

Agro+Zorg is een initiatief van LTO Arbeidskracht. Meer informatie is te vinden op www.agropluszorg.nl.

 

Meer nieuws

Na natte periode een optimale start

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement