Meld u nog snel aan voor Relatiedag bij Floriade

vrijdag 17 juni, 2022

Donderdagmiddag 23 juni houdt de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, bij de Floriade in Almere, de Relatiedag 2022.

U bent van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen. Meld u via deze link aan.

De Relatiedag vindt in de middag plaats bij View Almere, naast de Floriade: Bergsmapad 1; 1324 ZK Almere. Dit kunt u dan mogelijk combineren met een bezoek aan de wereldtuinbouwtentoonstelling (open vanaf 10.00 uur) en de vele inzendingen vanuit onze sector. Hiervoor bieden wij u, na aanmelding voor de Relatiedag, gratis toegangskaarten aan.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.00 tot 14.30 uur: Ontvangst bij View Almere
  • 14.30 uur: Opening door vakgroepvoorzitter Aad Vollebregt
  • Sjaak van der Tak, voorzitter LTO Nederland: visie op onze sector en mogelijke samenwerking met andere deelsectoren/vakgroepen. Daarnaast is er een interactief deel waarbij de LTO-voorman en alle aanwezigen kunnen reageren op stellingen;
  • Henk Raaijmakers, president European Nurserystock Association: hij schetst uitdagingen voor alle kwekers in Europa en actuele thema’s die de ENA oppakt voor aangesloten landen en organisaties (waaronder de LTO Vakgroep);
  • Dirk Ebben, jonge ondernemer en bedrijfsopvolger Boomkwekerij Ebben: hij geeft zijn visie op ondernemerschap en onder andere zijn omgang met uitdagingen in de boomkwekerij en de afzetmarkt.

De Relatiedag zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een hapje en een drankje. Uiteraard zal er gedurende de middag volop gelegenheid zijn om elkaar weer eens in het echt te zien, bij te praten of nieuwe contacten te ontmoeten.

Hopelijk zien we elkaar op de Relatiedag!

Aad Vollebregt

Voorzitter LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

 

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement