Jongerendag: tips & tricks bij ondernemerschap en bedrijfsovername

vrijdag 22 juli, 2022

Op de jongerendag in Zundert zullen onder andere ondernemerschap en bedrijfsovername aan bod komen. De deelnemende jongeren zullen hierbij tips & tricks krijgen.

Arno Engels

Het thema ‘ondernemerschap’ op de jongerendag zal ingevuld worden door Emile Langerak, oprichter en eigenaar van de Ondernemerschap Academy. Hij verzorgt het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij in onze sector, dat gesteund wordt door LTO Nederland, Colland Arbeidsmarkt en de Rabobank.

De deelnemende jongeren zullen geholpen worden om de ondernemersspirit verder te ontwikkelen. Daarbij is aandacht voor het opstellen van een strategisch bedrijfsplan. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn belangrijke aandachtspunten?

Het thema ‘bedrijfsovername’ zal op de jongerendag een workshop zijn met aandachtspunten, valkuilen en tips & tricks. Van Oers Agro en Schipper Accountants zullen dit thema invullen.

Andere thema's

Andere thema’s die op de jongerendag belicht zullen worden:

  • Innovaties containerteelt
  • Watergeven
  • Onkruidbeheersing/robotisering
  • Export en fytosanitaire keuringen

Net zoals vorig jaar bij De Buurte, zullen de deelnemende jongeren in groepjes langs alle thema’s worden geleid. Daarnaast is er een kleine infomarkt. Het evenement wordt afgesloten met een ludiek wedstrijdje, een barbecue en muziek.

De jongerendag in Zundert wordt georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Jongeren kunnen gratis meedoen aan de jongerendag, maar aanmelden is wel verplicht via deze link.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2022 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement