Ideeën planten op Plantarium

donderdag 15 augustus, 2019
Plantarium wil verder groeien als groen-inspirator en onderzoekt daarvoor alle kansen. Tijdens de vakbeurs en daarna worden bezoekers en standhouders uitgedaagd mee te denken om de groene sector een nog sterker podium te geven.

Onder de noemer ‘Bezoekers planten ideeën’ wordt onder bezoekers onderzocht wat de wensen vanuit de markt zijn. Vanuit de deelnemers aan Plantarium zullen de ideeën komen hoe bijvoorbeeld nieuwe doelgroepen verleid kunnen worden en welke mogelijkheden nog meer geschikt zijn om als boomkwekerijsector de krachten te bundelen en exposure te zoeken.  
 
De aftrap van het onderzoek vindt plaats bij de opening van de beurs op 21 augustus 2019. De interviewers zijn tijdens de beurs te vinden op de Plaza, centraal in de hal.  
 
De eerste stap in versterking van het podium voor de boomkwekerijsector is gezet met de intensivering van de samenwerking tussen Plantarium en GROEN-Direkt. Dit jaar is een vervolgstap gezet door het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt te laten aansluiten aan Plantarium. Voor volgend jaar is de intentie uitgesproken er één kwekersplein van te maken.  

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement